PR-1
PR-2
PR-3

tentang Kami

company

naon urang ngalakukeun

Gaobeidian PRISES Biotechnology Co., Ltd, didirikeun taun 2012, mangrupikeun perusahaan propésional, anu kalibet dina panilitian, pamekaran, penjualan sareng jasa alat médis diagnostik di-Vitro, sapertos Tés Kehamilan HCG sareng Tés Ovulasi LH, Topéng sareng Pakai Tube Sampel Virus. Kami ayana di Kota Gaobeidian, anu caket di Xiongan New Area sareng Beijing, kalayan aksés transportasi anu merenah.

langkung >>
  • 3000㎡

    Ukuran Pabrik

  • 10 taun

    Pangalaman

  • 100+

    Mitra

  • 60juta

    Modal Kadaptar

  • Global

    Pasar

Kategori produk

wartos

ngajaga niat aslina sareng milari pangembangan anu langkung

Tuan Meng Lingwen sok ditaros kitu ”Kumaha ...

ngajaga niat aslina sareng milari deui dev ...

Tuan Meng Lingwen sok ditaros kitu ”Kumaha ...
langkung >>

Sapuluh taun perjalanan ka puncak dunya

Perjalanan sapuluh taun ka puncak dunya 2011, Gaobeidian PRISES Bio ...
langkung >>

Salami Séptémber sareng Oktober, VP of Technol ...

Salami Séptémber sareng Oktober, jurusan VP Téknologi mingpin R&D ...
langkung >>
Taros Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna
+86 15910623759