Tentang Kami

about-us

Tentang Kami

PRISES Biotéhnologi

PRISES Biotéhnologi mangrupikeun pabrikan basis R&D, aktipitas pamekaran, manufaktur sareng dagang in vitro Diagnostic Reagents (IVD) sareng Alat Médis, anu disatujuan pikeun ngasilkeun sareng dagang produk IVD ti NMPA (CFDA) sareng dioperasikeun dina sistem kualitas ISO 13485, paling produk parantos disahkeun ku tanda CE.

 

workshop21

Pabrik urang didirikeun taun 2012 sareng tempatna di Kota Gaobeidian, anu caket di Xiongan New Area sareng Beijing. Éta kalebet luasna 3.000 méter pasagi, kalebet bengkel bersih 1000,000 kelas sareng 700 méter pasagi, kelas 10 rébuan ruang uji mikrobiologis kalayan 200 méter pasagi, kamar pamariksaan kualitas anu saé, laboratorium panalungtikan sareng pamekaran, jst

about us

PRISES Biotéhnologingahasilkeun tés kasuburan cikiih anu sénsitip pisan, sapertos tés kakandungan, tés ovulasi atanapi tés FSH pikeun panggunaan propésional sareng tés mandiri dina nami mérek Golden Time, ogé dasar OEM / ODM. Éta ogé nyayogikeun sauntuyan éksténsif ngeunaan Immunochromatography dumasar tés hiji-léngkah pikeun panyakit tepa & Kasakit pernapasan pikeun HBsAg, Anti-HBs, HCV, HIV 1/2, Sipilis, Malaria Pf / Pv, Dengue IgG / IgM, Dengue NS1, H.Pylori, Covid-19 Antigen test, Covid-19 Antibody test, Covid-19 Neutrizing Antibody test, sareng tes unik anu unik, topeng, Disposable Virus Sample Tube, kondom, jst.

Produk kami dijual ogé di pasar Cina, éta ogé diékspor ka nasabah di nagara sapertos Polandia, Inggris, Jérman, Portugal, Perancis, Bulgaria, Turki, Irlandia, Mesir, Afrika Kidul, Madagascar, Koréa Kidul, Peru sareng sajabana. kana prinsip bisnis saling nguntungkeun, kami parantos ngagaduhan reputasi anu dipercaya di antara konsumén kami kusabab jasa profesional kami, produk kualitas sareng harga kalapa. Kami bungah damel sareng anjeun pikeun kasuksesan umum sareng nyandak anjeun produk anu wareg.

Merek

Waktos EMAS - Merk terkenal réagen diagnostik in-vitro.

Pangalaman

10 taun teras-terasan ngembangkeun pangalaman dina industri réagen diagnostik in-vitro.

Kustomisasi

Kamampuh ngarobih canggih pikeun sarat khusus anjeun, jasa OEM / ODM / OBM.


+86 15910623759