Taros Kami

Gaobeidian PRISES Biotéhnologi Co., Ltd.

Alamat

No.136, Shiji West Road, Kota Gaobeidian, 074000, Propinsi Hebei, PR Cina

Telepon

0086-15910623759

0086- (0) 312-2930088

Jam

Senén-Minggu, 24 jam

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

+86 15910623759