produk

COVID-19 (SARS-CoV-2) Tés Antigen

Pedaran pondok:

Produk ieu digunakeun pikeun deteksi kualitatif in vitro tina antigen novél coronavirus dina swabs nasofaring manusa.
COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Kit mangrupikeun tés sareng nyayogikeun hasil tés awal pikeun ngabantosan diagnosis inféksi ku novél Coronavirus. Sagala interpretasi atanapi panggunaan tina hasil tés awal ieu ogé kedah ngandelkeun papanggihan klinis anu sanés ogé dina kaputusan profesional panyadia kasihatan. Métode tés alternatip (s) kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun hasil tés anu dicandak ku tés ieu.


Detil Produk

Prosedur Tés

OEM / ODM

Prinsip

Kit ieu ngagunakeun immunochromatography pikeun deteksi. Jalur uji diwangun ku: 1) alas konjugasi warna burgundy ngandung mouse anti-novel coronavirus nucleoprotein monoclonal antibody conjugated with colloidal gold, 2) jalur mémbran itrocellulose ngandung hiji jalur uji (garis T) sareng garis kontrol (garis C). Garis T parantos dilapis ku antibodi pikeun deteksi novél coronavirus nukleoprotein, sareng garis C tos dilapis ku antibodi garis kontrol.

COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen TestCOVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test02 COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen TestCOVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test01

Fitur

Langkung gampang: Henteu diperyogikeun peralatan khusus; Gampang dianggo; Tafsir visual intuitif.
Gancang: Hasil dina 10 menit.
Leres: Hasil dikonfirmasi ku PCR sareng diagnosis Klinis.
Diversity: Dianggo sareng swab oropharyngeal, swab nasal sareng swab nasofaring.

Komponén

1. Kantong foil masing-masing disegel ngandung:

a. Hiji alat
1) Novel coronavirus monoclonal antibody and kelinci IgG antibody for Recombined pad
2) Antibodi monoklonal coronavirus anyar pikeun garis T
3) Kambing-anti-kelenci IgG antibodi pikeun garis C

b. Hiji desiccant
1) Sampel Tabung (20): Sampel panyangga (0.3ml / botol)
2) Swabs Nasofaring (20)
3) Parentah Rujukan Gancang (1)

Panyimpenan sareng Stabilitas

Simpen jam 2 ℃ ~ 30 ℃ di tempat anu garing sareng hindarkeun sinar panonpoé langsung. Entong katirisan. Éta valid pikeun 24 bulan ti tanggal manufaktur.
Saatos kantong foil aluminium henteu dipasang, kartu tés kedah dianggo gancang-gancang dina hiji jam.

Ngaran Produk COVID-19 (SARS-CoV-2) Pakét Tés Cepet Antigen
Ngaran mérek Waktos EMAS
Métodologi Emas koloid
Spésimén Usapan irung, orofaring atanapi swab nasofaring
Sensitipitas klinis 96,330%
Spésifisitas klinis 99,569%
Kasapukan sadayana 98,79%
Ngepak 1/5/20 tés / karton, Numutkeun sarat konsumén.
Waktos maca 10 mnt
Dukungan jasa OEM / ODM

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Prosedur Tés

    1. Mangga baca manual instruksi sacara saksama sateuacan diuji.

    2. Candak kasét uji, spésimén éncér panyangga, sareng sajabana, sareng anggo éta saatos uih deui kana suhu kamar. Nalika sadayana parantos sayogi, cabut kantong foil aluminium, candak kasét tés sareng tempatna dina platform. Saatos muka kantong foil aluminium, kasét uji kedah dianggo gancang-gancang dina 1 jam.

    3. Aspirasi spésimén plasma / sérum sareng pipét, tambahkeun 1 tetes (sakitar 20ul) spésimen kana conto sumur tina kasét tés. Teras muka botol spésiés éncér panyangga cairan, tambahkeun 2 tetes (sakitar 80ul) éncér spésimén nyangga kana sumur.

    4. Pangamatan waktos: nangtoskeun hasil 15 menit saatos nambihkeun spésimén, tong niténan hasilna 20 menit engké.

    COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen TestCOVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test01 COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen TestCOVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test02

    Positip: Ngan ukur garis kontrol kualitas (garis C) anu ngagaduhan garis beureum, sareng garis uji (garis T) henteu ngagaduhan garis beureum. Éta nunjukkeun ayana antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 di luhur wates deteksi pak uji dina spésimen.

    Négatip: Garis beureum némbongan dina garis kontrol kualitas (garis C) sareng garis uji (garis T). Éta ngandung harti yén teu aya antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dina spésimen atanapi tingkat antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 aya dina handapeun tingkat deteksi.

    Teu valid: Henteu aya garis beureum dina garis kontrol kualitas (garis C), nunjukkeun gagal. Éta panginten kusabab operasi anu teu leres atanapi kasét tés henteu leres sareng kedah diusahakeun deui.

    OEM / ODM

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    +86 15910623759