COVID-19 Tés Pakakas

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Neutralizing Antibody Test

    COVID-19 (SARS-CoV-2) Nétralisasi Tés Antibodi

    Anti-SARS-COV-2 Nétralisasi Tés Antibodi (Immunochromatography) kanggo deteksi kualitatif in vitro tina antibodi nétralisasi ngalawan SARS-CoV-2 dina sérum manusa atanapi spésimén plasma.Antibodi nétralisasi ngalawan SARS-CoV-2 tiasa ngahalangan interaksi antara domain beungkeut reséptor tina spike glycoprotein (RBD) sareng reséptor permukaan sél énzim-2 (ACE2). Assay tiasa dianggo pikeun ngadeteksi antibodi naon waé dina sérum sareng plasma anu nétralisirkeun interaksi RBD-ACE2. Tés henteu leupas tina spésiés sareng isotype.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) IgG IgM Antibody Test

    COVID-19 (SARS-CoV-2) IgG IgM Antibody Test

    COVID-19 (Corona Virus Disease) mangrupikeun panyakit tepa anu disababkeun ku coronavirus anu paling énggal. COOVID-19 (SARS-CoV-2) IgG / IgM Antibody Test Cassette mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun deték kualitatif IgG sareng IgM antibodi kana COVID-19 dina getih utuh, sérum atanapi spésimen plasma.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test

    COVID-19 (SARS-CoV-2) Tés Antigen

    Produk ieu digunakeun pikeun deteksi kualitatif in vitro tina antigen novél coronavirus dina swabs nasofaring manusa.
    COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Kit mangrupikeun tés sareng nyayogikeun hasil tés awal pikeun ngabantosan diagnosis inféksi ku novél Coronavirus. Sagala interpretasi atanapi panggunaan tina hasil tés awal ieu ogé kedah ngandelkeun papanggihan klinis anu sanés ogé dina kaputusan profesional panyadia kasihatan. Métode tés alternatip (s) kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun hasil tés anu dicandak ku tés ieu.

+86 15910623759