produk

Kit Tés Rapid Dénggi

Pedaran pondok:

Tes Dengue IgG / IgM Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sareng pembedaan virus anti-dengue IgG sareng virus anti-dengue IgM dina sérum manusa atanapi plasma. Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para propésional salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku virus dengue. Sagala spésimén réaktif sareng Dengue IgG / IgM Rapid Test kedah dikonfirmasi nganggo metode uji coba (s).


Detil Produk

Prosedur Tés

OEM / ODM

Ringkesan sareng Penjelasan Tés

Virus demam berdarah, kulawarga tina opat virus serotip anu béda (Dén 1,2,3,4), mangrupikeun virus RNA saring, envelop, sareng indera positip. Virus dikirimkeun ku reungit ti kulawarga Stegemyia anu ngigel siang, anu utamina Aedes aegypti, sareng Aedes albopictus.

Régénsér sareng matéri anu disayogikeun

1. Unggal pakakas ngandung 25 alat uji, masing-masing disegel dina kantong foil kalayan dua barang di jero:
a. Hiji alat kasét.
b. Hiji desiccant.

2. Droppers mini 25 x 5 µL.

3. Sampel Diluén (2 botol, 5 ml).

4.Satu paket lebetkeun (pitunjuk pikeun dianggo).

Panyimpenan JEUNG HIRUP-HIRUP

1. Simpen alat uji anu dibungkus dina kantong foil anu disegel dina 2-30 ℃ (36-86F). Entong beku.
2. Rak-hirup: 24 bulan ti tanggal pembuatan.

Nami produk: Dengue igg / igm Rapid Test Kit
Ngaran mérek: Waktos EMAS
Métodologi: Emas koloid
Spésimen: getih utuh / sérum, atanapi spésimén plasma
Paking: 25 tés / kotak
Waktos bacaan: 25mins

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ASSAY PROSEDUR

    Léngkah 1: Bawa spésimén sareng komponén uji kana suhu kamar upami didinginkan atanapi beku. Campur spésimen saé sateuacan sateuacan diuji sakali di cai.
    Léngkah 2: Nalika siap nyobian, buka kantong dina kiyeu sareng cabut alat. Tempatkeun alat uji dina permukaan anu bersih sareng bersih.
    Léngkah 3: Pastikeun pikeun labél alat ku nomer ID spésimén.
    Léngkah 4: Eusian mini dropper ku spésimén pikeun henteu ngaleuwihan garis spesimen sapertos anu dipidangkeun dina gambar ieu. Volume spésimén sakitar 5µL.
    Catetan: Prakték sababaraha kali sateuacan diuji upami anjeun teu wawuh kana mini dropper. Pikeun presisi anu langkung saé, mindahkeun spésimen ku pipét anu tiasa nganteurkeun 5µL polumeu.
    Nyekel dropper mini sacara vertikal, tuang sakumna spésimén kana tengah sampel sumur (S ogé) pastikeun teu aya gelembung hawa.
    Teras tambahkeun 2-3drop (sakitar 60-100 µL) Sampel Diluent langsung kana sumur panyangga (sumur B). 5µL spésimen ka S ogé 2-3 pakait sampel éncér ka B ogé.
    Léngkah 5: Siapkeun timer.
    Léngkah 6: Baca hasilna dina 25 menit.
    Entong maca hasilna saatos 25 menit. Pikeun ngahindarkeun kabingungan, Piceun alat uji saatos nafsirkeun hasilna.

    Dengue Rapid Test Kit02

    INTERPRETASI HASIL

    Dengue Rapid Test Kit01
    HASIL NEGATIF: Upami ngan ukur band C, teu aya warna burgundy dina duanana band uji (G sareng M) nunjukkeun yén teu aya antibodi virus anti-dengue anu dideteksi. Hasilna négatip atanapi henteu réaktif.

    Hasil POSITIF

    2.1 Salaku tambahan ayana C band, upami ngan ukur band G anu dikembangkeun, nunjukkeun ayana IgG anti-dengue virus; hasilna nunjukkeun inféksi katukang atanapi inféksi ulang virus dengue.
    2.2 Salaku tambahan ayana C band, upami ngan ukur band M anu dikembangkeun, tés nunjukkeun ayana virus anti-dengue IgM. Hasilna nunjukkeun inféksi seger virus dengue.
    2.3 Salaku tambahan ayana band C, duanana pita G sareng M dikembangkeun, nunjukkeun ayana IgG sareng virus anti-dengue IgM. Hasilna nunjukkeun inféksi ayeuna atanapi inféksi sekundér virus dengue.
    Sampel anu aya hasilna positip kedah dikonfirmasi nganggo metode uji coba alternatip (s) sareng timuan klinis sateuacan ditangtoskeun positip.

    INVALID: Upami henteu aya band C anu dikembangkeun, assay henteu valid henteu paduli warna burgundy na.

    OEM / ODM

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    +86 15910623759