Kit Uji Kasuburan

  • LH Ovulation Test Midstream

    LH Ovulasi Tés Midstream

    Tés Léngkah Ovulasi LH mangrupikeun uji coba hiji léngkah immunochromatographic anu dirancang pikeun tekad kualitatif in vitro tina hormon Luteinizing manusa (hLH) dina cikiih pikeun ngaduga waktos ovulasi.

  • LH Ovulation Test Strip

    Jalur Tés Ovulasi LH

    Tés Léngkah Ovulasi LH mangrupikeun uji coba hiji léngkah immunochromatographic anu dirancang pikeun tekad kualitatif in vitro tina hormon Luteinizing manusa (hLH) dina cikiih pikeun ngaduga waktos ovulasi.

  • HCG Pregnancy Test Midstream

    HCG Kakandungan Tés Midstream

    Hiji Lengkah HCG Pregnancy Test mangrupikeun immunoassay swalayan anu dirancang pikeun tangtos kualitatif manusa chorionic gonadotropin (HCG) dina cikiih pikeun pendeteksi mimiti kakandungan.

  • HCG Pregnancy Test Strip

    Jalur Tés Kakandungan HCG

    Hiji Lengkah HCG Pregnancy Test mangrupikeun immunoassay swalayan anu dirancang pikeun tangtos kualitatif manusa chorionic gonadotropin (HCG) dina cikiih pikeun pendeteksi mimiti kakandungan.

  • HCG Pregnancy Test Cassette

    Kaset Tés Kehamilan HCG

    Hiji Lengkah HCG Pregnancy Test mangrupikeun immunoassay swalayan anu dirancang pikeun tangtos kualitatif manusa chorionic gonadotropin (HCG) dina cikiih pikeun pendeteksi mimiti kakandungan.

+86 15910623759