produk

Kaset Tés Kehamilan HCG

Pedaran pondok:

Hiji Lengkah HCG Pregnancy Test mangrupikeun immunoassay swalayan anu dirancang pikeun tangtos kualitatif manusa chorionic gonadotropin (HCG) dina cikiih pikeun pendeteksi mimiti kakandungan.


Detil Produk

Prosedur Tés

OEM / ODM

PRINSIP

The Hiji Lengkah HCG Tés Kakandunganmangrupikeun kualitatif gancang uji coba hiji léngkah pikeun deteksi HCG dina cikiih. Metoda na nganggo kombinasi unik tina konéng bijil monoklonal sareng antibodi fase polikonal-padet pikeun sacara selektif ngaidentipikasi HCG dina sampel tés kalayan tingkat sensitipitas anu luhur pisan. Dina waktu kirang ti 5 menit, tingkat HCG sa handap 25mlU / ml tiasa dideteksi.

Régénsina

Hiji tés kakandungan HCG per kantong foil.

Bahan-bahan: Alat tés ngandung emas koloid dilapis ku antibodi anti β hCG,

mémbran nitrocellulose pre-coated embé anti mouse IgG sareng mouse anti α hCG

MATERI DISEDIAKAN

Unggal kantong ngandung:

1. Hiji Hiji Léngkah HCG Kakandungan Tés kasét

2. Désisén

3. Hiji tetes

Unggal kotak ngandung:

1. Hiji Hiji Léngkah HCG Kakandungan Tés foil kantong

2. cangkir emas

3. Pakét lebetkeun

Henteu peryogi alat atanapi réagen sanés.

Panyimpenan JEUNG KAMAMPUHAN

Toko uji coba strip dina 4 ~ 30 ° C (suhu kamar). Nyingkahan cahaya panonpoe. Tés na stabil dugi ka tanggal sidik dina labél kantong.

Ngaran Produk Hiji Lengkah HCG Urin Kakandungan Tés
Ngaran mérek Waktos EMAS, logo OEM-pembeli
Bentuk Dosis Dina Alat Médis Diagnostik Vitro
Métodologi Assay kromatografi imun koloid emas
Spésimén Cikiih
Formatna Kasét
matéri ABS
Spésifikasi 2.5mm 3.0mm 4.0mm 5.0mm
Ngepak 1/2/5/7/20/25/40/50/100 tés / kotak
Sensitipitas 25mIU / ml atanapi 10mIU / ml
Katepatan > = 99,99%
Kekhususan Henteu aya dina réaktivitas sareng 500mIU / ml hLH, 1000mIU / ml hFSH sareng 1mIU / ml hTSH
Waktos Réaksi 1-5 menit
Waktos Maca 3-5 menit
Hirup rak 36 bulan
jajaran aplikasi Sadaya tingkatan unit médis sareng tés mandiri.
Sértipikasi CE, ISO, NMPA, FSC

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ASSAY PROSEDUR

    1.PETENTUAN Tanggal Tés

    Tésna tiasa dianggo ti tanggal mimiti leungit.

    2. KUMPULAN Husus Sareng Penanganan

    Tés Kakandungan Hiji Léngkah HCG dirumuskeun pikeun dianggo sareng spésimén cikiih anu seger. Tés kedah dianggo pas saatos koleksi spésimen. Cangkir cikiih kedah dianggo pikeun ngumpulkeun spésimén, sareng cikiih henteu meryogikeun préparasi khusus.

    3. PROSEDUR Tés

    1) Cabut alat uji tina bungkus foil ku nyéépkeun irisan

    2) Nganggo tetes cikiih, tarik sampel cikiih tina cangkir spésimen sareng lalaunan tuang 3-5 tetes (sakitar 120uL) kana sampel sirkular ogé, ati-ati supados henteu ngeusi bantalan nyerep.

    3). Hasil baca dina lima menit.

    TEU NABI HASIL TAPI 5 MINIT.

    4) Piceun alat uji saatos dianggo dina tempat anu pas

    HCG Pregnancy Test Cassette01

    Negatif: Upami ngan ukur hiji garis pink némbongan di daérah kontrol, anjeun tiasa nganggap yén anjeun henteu hamil.

    Positip: Upami dua garis pink némbongan duanana di daérah kontrol sareng daérah tés, anjeun tiasa nganggap anjeun hamil.

    Teu valid: Upami teu aya band warna pink-ungu anu béda katingali duanana di daérah TEST sareng daérah CONTROL, atanapi ngan ukur band warna pink-ungu anu katingali di daérah Tés, tésna henteu valid. Disarankeun dina hal ieu tés janten malikan deui.

    OEM / ODM

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    +86 15910623759