Pakakas Tés Kasakit Tular

  • Malaria Pf Rapid Test Kit

    Pakét Tés Gancang Malaria Pf

    Tes Malaria Pf Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran kromatografi pikeun deték kualitatif protéin khusus Plasmodium falciparum (Pf), Histidine-Rich Protein II (pHRP-II), dina spésimen getih manusa. Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng plasmodium. Sagala spésimén réaktif sareng Tés Rapid Malaria Pf Ag kedah dikonfirmasi ku metode tés alternatip sareng pamanggihan klinis.

  • Malaria Pf Pv Rapid Test Kit

    Pakét Tés Rapid Malaria Pf Pv

    Tés Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran chromatographic pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi Plasmodium falciparum (Pf) sareng vivax (Pv) antigen dina spésimen getih manusa. Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng plasmodium. Sagala spésimén réaktif sareng Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test kedah dikonfirmasi kalayan metode uji coba (s) sareng pamanggihan klinis.

  • HIV Rapid Test Kit

    Pakét Tés Gancang HIV

    The HIV-1/2 Ab Plus Combo Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi anti-HIV-1 sareng anti-HIV-2 antibodi (IgG, IgM, IgA) dina sérum manusa, plasma, atanapi sadayana getih. Éta dimaksad pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng HIV.

  • H.pylori Ag Rapid Test Kit

    H.pylori Ag Rapid Test Kit

    Alat Pérsi H. Pylori Ag Rapid Test (Feces) mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deték kualitatif antigén ka H. Pylori dina tinja pikeun ngabantosan diagnosis inféksi H. Pylori. Alat Pésidén H. Pylori Ag Rapid (Feces) mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deték kualitatif antigén ka H. Pylori dina tai kanggo ngabantosan diagnosis inféksi H. Pylori.

  • FOB Fecal Occult Blood Rapid Test Kit

    Tés FOB Fecal Gaib Cepet Getih

    The Fecal Occult Blood (FOB) Rapid Test (Colloidal Gold) mangrupikeun alat imunokimia anu ditujukeun pikeun ngadeteksi kualitatif getih gaib fecal anu tiasa dianggo di laboratorium atanapi kantor médis.

12 Teras> >> Halaman 1/2
+86 15910623759