produk

Jalur Tés Ovulasi LH

Pedaran pondok:

Tés Léngkah Ovulasi LH mangrupikeun uji coba hiji léngkah immunochromatographic anu dirancang pikeun tekad kualitatif in vitro tina hormon Luteinizing manusa (hLH) dina cikiih pikeun ngaduga waktos ovulasi.


Detil Produk

Prosedur Tés

OEM / ODM

PRINSIP

Tés Léngkah Ovulasi LH mangrupikeun kualitatif, immunoassay sandwich antibodi ganda pikeun tékadna hormon Luteinizing manusa (hLH) dina cikiih. Mémbran ieu tos dilapis ku anti-α hLH di daérah tés sareng kambing anti-mouse IgG antibodi poliklonal di daérah garis kontrol. Salila prosés tés, cikiih pasién diidinan réaksi ku konjugat warna (beurit anti-β hLH monoklonal antibodi-koloid konjugat emas) anu tos garing dina strip uji. Campuran teras gerak ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku tindakan kapilér. Pita kontrol ieu ngagaduhan rujukan tina inténsitas warna sakitar 25mIU / ml LH.

Régénsina

Hiji jalur uji LH Ovulasi per kantong foil.

Bahan-bahanna: Alat tés diwangun tina emas koloid dilapis ku 1,5 mg / ml antibodi kambing

beurit 1mg / ml beurit anti α LH antibodi sareng 4mg / ml beurit anti β LH antibodi.

 MATERI DISEDIAKAN

Unggal kantong ngandung:

1. Hiji Hiji Léngkah LH Ovulasi Tés strip

2. Désisén

Unggal kotak ngandung:

1. Hiji Hiji Léngkah Ovulasi Tés foil kantong

2. cangkir emas

3. Pakét lebetkeun

Henteu peryogi alat atanapi réagen sanés.

Panyimpenan JEUNG KAMAMPUHAN

Toko uji coba strip dina 4 ~ 30 ° C (suhu kamar). Nyingkahan cahaya panonpoe. Tés na stabil dugi ka tanggal sidik dina labél kantong.

Ngaran Produk Hiji Léngkah LH Urin Ovulasi Tés
Ngaran mérek Waktos EMAS, logo OEM-pembeli
Bentuk Dosis Dina Alat Médis Diagnostik Vitro
Métodologi Assay kromatografi imun koloid emas
Spésimén Cikiih
Formatna Belang
matéri Kertas + PVC
Spésifikasi 2.5mm 3.0mm 3.5mm 4.0mm 4.5mm 5.0mm 5.5mm 6.0mm
Sensitipitas 25mIU / ml atanapi 10mIU / ml
Katepatan > = 99,99%
Kekhususan Henteu aya dina réaktivitas sareng 500mIU / ml hLH, 1000mIU / ml hFSH sareng 1mIU / ml hTSH
Waktos Réaksi 1-5 menit
Waktos Maca 3-5 menit
Bungkusan 1/2/5/25/50/100pcs / kotak
jajaran aplikasi Sadaya tingkatan unit médis sareng tés mandiri.
Sértipikasi CE, ISO, NMPA, FSC

DETERMINASI Tanggal Tés

Sakumaha urang terang, puncak konsentrasi LH bakal sumping sateuacan ovulasi. Ovulasi ovarium ngagaduhan hubungan anu caket sareng puncak pelepasan LH dina waktos menstruasi. Puncak LH prédiksi ovulate dina 24-48 jam ka payun. Ku alatan éta, tés penampilan puncak LH dina jaman menstruasi tiasa mastikeun waktos pembuahan anu pangsaéna.

Janten pikeun nangtoskeun iraha ngamimitian tés, anjeun kedah terang heula panjang siklus menstruasi anjeun.

Catetan: upami anjeun henteu yakin panjang siklus anjeun, anjeun tiasa ngamimitian ngalakukeun tés ieu salami 11 dinten saatos masa pertama anjeun, hiji kanggo unggal dinten sareng lirénkeun dugi ka LH surge parantos kauninga


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  PROSEDUR Tés

    1) Cabut strip test tina kantong foil

    2) Teuleumkeun strip kana cikiih sareng ujung panah nunjuk ka kiih. Entong nutupan emih kana garis MAX (maksimal). Anjeun tiasa nyandak strip kaluar saatos sahenteuna 15 detik dina cikiih sareng iklas strip rata dina permukaan bersih anu henteu nyerep. (Tingali gambar di handap ieu)

    3) .Baca hasilna dina 10 menit.

    TEU NABI HASIL TAPI 10 MINIT.

    4) Piceun alat uji saatos dianggo dina debu.

    LH Ovulation Test Midstream01

    Negatif: Ngan hiji garis pink némbongan di daérah kontrol (C) .atawa duanana garis dina daérah kontrol sareng daérah tés némbongan, tapi garis uji (T) anu hadir langkung énténg tibatan garis kendali (C) di inténsitas warna. Ieu nunjukkeun yén teu aya lonjakan LH anu dideteksi sareng anjeun kedah neraskeun tés sadidinten.

    Positip: Dua garis pink anu béda némbongan, hiji aya di daérah tés (T), sareng anu sanésna di daérah kontrol (C), garis uji (T) sami atanapi langkung poék tibatan garis kontrol (C) dina inténsitas warna. Maka anjeun panginten bakal ovulate dina 24-48 jam salajengna. Sareng upami anjeun hoyong reuneuh, waktos anu pangsaéna pikeun hubungan intim nyaéta saatos 24 jam tapi sateuacan 48 jam.

    Henteu sah: Upami teu aya garis warna pink-ungu katingali duanana di daérah tés (T) sareng daérah kontrol (C), atanapi aya garis warna pink-ungu di daérah tés (T), tapi teu aya garis di daérah kontrol ( C), tés henteu leres. Disarankeun tés kudu diulang dina hal ieu.

    OEM / ODM

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    +86 15910623759