produk

Pakét Tés Rapid Malaria Pf Pv

Pedaran pondok:

Tés Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran chromatographic pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi Plasmodium falciparum (Pf) sareng vivax (Pv) antigen dina spésimen getih manusa. Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng plasmodium. Sagala spésimén réaktif sareng Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test kedah dikonfirmasi kalayan metode uji coba (s) sareng pamanggihan klinis.


Detil Produk

Prosedur Tés

OEM / ODM

Ringkesan sareng Penjelasan Tés

Malaria mangrupikeun panyakit anu ditanggung reungit, hemolytic, febrile anu nginféksi langkung ti 200 juta jalma sareng maéhan langkung ti 1 juta jalma per taun. Éta disababkeun ku opat spésiés Plasmodium: P. falciparum, P. vivax, P. ovale, sareng P. malariae.

Tés Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test ngagunakeun antibodi khusus pikeun P. falciparum Histidine Rich Protein-II (pHRP-II) sareng ka P. vivax Lactate Dehydrogenase (Pv-LDH) pikeun sakaligus ngadeteksi sareng ngabédakeun inféksi sareng P. falciparum sareng P. vivax-5. Tésna tiasa dilakukeun ku tanaga tanaga terlatih atanapi minimal, tanpa peralatan laboratorium

PRINSIP UJI

Tes Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran gurat. Komponén uji strip diwangun ku: 1) alas konjugasi warna burgundy anu ngandung mouse anti-Pv-LDH antibodi disambungkeun ku emas koloid (conjugates emas Pv-LDH-emas) sareng antibodi anti-PHRP-II beurit anu disambungkeun sareng emas koloid (pHRP-II -guga conjugates), 2) strip mémbran nitrocellulose ngandung dua band uji (Pv sareng Pf band) sareng band kontrol (C band). Pita Pv tos dilapis ku antibodi spésifik anti-Pv-LDH anu sanés pikeun deteksi inféksi Pv, pita Pf tos dilapis ku antibodi anti-PHRP-II polyclonal pikeun deteksi inféksi Pf, sareng band C dilapis ku IgG anti tikus kambing.

Régénsér sareng matéri anu disayogikeun

1. Unggal pakakas ngandung 25 alat uji, masing-masing disegel dina kantong foil kalayan tilu barang di jero:

a. Hiji alat kasét.
b. Hiji desiccant.

2. 25 x 5 µL kotoran palastik mini

3. Darah Lysis panyangga (1 botol, 10 ml)

4.Satu paket lebetkeun (pitunjuk pikeun dianggo).

Panyimpenan JEUNG HIRUP-HIRUP

1. Simpen alat uji anu dibungkus dina kantong foil anu disegel dina 2-30 ℃ (36-86F). Entong beku.

2. Rak-hirup: 24 bulan ti tanggal pembuatan.

Ngaran Produk Tés Malaria Pf / Pv Ag Rapid
Ngaran mérek Waktos EMAS, logo OEM-pembeli
Spésimén sérum / plasma / sakabeh getih
Formatna Kasét
Ukuranna 3mm
Réspon relatif 98,8%
Waktos maca 15mins
Waktos rak 24 bulan
Panyimpenan 2 ℃ dugi ka 30

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ASSAY PROSEDUR

    Léngkah 1: Bawa spésimén sareng komponén uji kana suhu kamar upami didinginkan atanapi beku.

    Campur spésimen saé sateuacan sateuacan diuji sakali di cai. Getih bakal hémolisis saatos cair.

    Léngkah 2: Nalika siap nyobian, buka kantong dina kiyeu sareng cabut alat. Tempatkeun alat uji

    dina permukaan anu bersih, rata.

    Léngkah 3: Pastikeun pikeun labél alat ku nomer ID spésimén.

    Léngkah 4: Eusian séréd palastik mini ku spésimen getih pikeun henteu ngaleuwihan garis spesimen sapertos anu dipidangkeun dina gambar ieu. Volume spésimén sakitar 5 µL.

    Nyekel dropper sacara vertikal, ngaluarkeun sadaya spésimén kana tengah sampel ogé mastikeun yén teu aya gelembung hawa.

    Teras tambahkeun 3 tetes (sakitar 100-150 µL) Lysis Buffer langsung.

    Léngkah 5: Siapkeun timer.

    Léngkah 6: Hasilna tiasa dibaca dina 20 dugi ka 30 menit. Butuh langkung ti 20 menit kanggo latar tukangna janten langkung jelas.

    Entong maca hasilna saatos 30 menit. Pikeun ngahindarkeun kabingungan, Piceun alat uji saatos nafsirkeun hasilna.

    Malaria Pf Pv Rapid Test Kit02

    INTERPRETASI HASIL

    Malaria Pf Pv Rapid Test Kit01

    1. Hasil négatip: Upami ngan ukur band C anu aya, henteuna warna burgundy dina duanana band uji (Pv sareng Pf) nunjukkeun yén teu aya antigen anti-plasmodium anu dideteksi. Hasilna négatip.

    2. Hasil POSITIF:

    2.1 Salaku tambahan ayana C band, upami ngan ukur Pv band anu dikembangkeun, tés nunjukkeun ayana antigen Pv-LDH. Hasilna Pv positip.

    2.2 Salaku tambahan ayana band C, upami ngan ukur band Pf anu dikembangkeun, tés nunjukkeun ayana antigen pHRP-II. Hasilna Pf positip.

    2.3 Salaku tambahan ayana band C, duanana pita Pv sareng Pv dikembangkeun, tés nunjukkeun ayana duanana anténeu Pv-LDH sareng pHRP-II. Hasilna duanana Pv sareng Pf positip.

    3. INVALID: Upami henteu aya band C anu dikembangkeun, uji coba henteu valid henteu paduli warna burgundy dina pita uji sapertos anu dituduhkeun di handap ieu. Balikeun deui assay ku alat anyar.

    OEM / ODM

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    +86 15910623759