produk

Pakét Tés Gancang Malaria Pf

Pedaran pondok:

Tes Malaria Pf Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran kromatografi pikeun deték kualitatif protéin khusus Plasmodium falciparum (Pf), Histidine-Rich Protein II (pHRP-II), dina spésimen getih manusa. Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng plasmodium. Sagala spésimén réaktif sareng Tés Rapid Malaria Pf Ag kedah dikonfirmasi ku metode tés alternatip sareng pamanggihan klinis.


Detil Produk

Prosedur Tés

OEM / ODM

Ringkesan sareng Penjelasan Tés

Tes Malaria Pf Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran gurat. Komponén uji coba diwangun ku: 1) pad conjugate warna burgundy ngandung antibodi anti-pHRP-II monoklonal disambungan ku emas koloid (pHRP II-emas konjugat), 2) strip mémbran nitrocellulose ngandung pita uji (Pf) sareng kontrol band (C band). Pita Pf tos dilapis ku antibodi anti-PHRP-II polyclonal, sareng pita C tos dilapis ku IgG anti tikus kambing.

Régénsér sareng matéri anu disayogikeun

1. Unggal pakakas ngandung 25 alat uji, masing-masing disegel dina kantong foil kalayan dua barang di jero:

a. Hiji alat kasét.
b. Hiji desiccant.

2. 25 x 5 µL kotoran palastik mini.

3. Darah Lysis panyangga (1 botol, 10 ml)

4.Satu paket lebetkeun (pitunjuk pikeun dianggo).

Panyimpenan JEUNG HIRUP-HIRUP

1. Simpen alat uji anu dibungkus dina kantong foil anu disegel dina 2-30 ℃ (36-86F). Entong beku.

2. Rak-hirup: 24 bulan ti tanggal pembuatan.

Ngaran Produk Tés Gancang Malaria Pf Ag
Ngaran mérek Waktos EMAS, logo OEM-pembeli
Spésimén sérum / plasma / sakabeh getih
Formatna Kasét
Ukuranna 3mm
Réspon relatif 98,8%
Waktos maca 15mins
Waktos rak 24 bulan
Panyimpenan 2 ℃ dugi ka 30

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ASSAY PROSEDUR

    Léngkah 1: Bawa spésimén sareng komponén uji kana suhu kamar upami didinginkan atanapi beku. Campur teh

    spésimen ogé sateuacan diuji sakali dilebur. Getih bakal hémolisis saatos cair.

    Léngkah 2: Nalika siap nyobian, buka kantong dina kiyeu sareng cabut alat. Tempatkeun alat uji

    permukaan anu bersih, datar.

    Léngkah 3: Pastikeun pikeun labél alat ku nomer ID spésimén.

    Léngkah 4: Eusian séréd palastik mini ku spésimen getih supados henteu ngaleuwihan garis spesimen sapertos anu dipidangkeun dina gambar ieu. Volume spésimén sakitar 5 µL.

    Nyekel dropper sacara vertikal, ngaluarkeun sadaya spésimén kana tengah sampel ogé

    mastikeun yén teu aya gelembung hawa.

    Teras tambahkeun 3 tetes (sakitar 100-150 µL) Lysis Buffer langsung.

    Léngkah 5: Siapkeun timer.

    Léngkah 6: Hasilna tiasa dibaca dina 15 dugi ka 30 menit. Butuh langkung ti 15 menit kanggo latar tukangna janten langkung jelas.

    Entong maca hasilna saatos 30 menit. Pikeun ngahindarkeun kabingungan, Piceun alat uji saatos nafsirkeun hasilna

    Malaria Pf Rapid Test Kit02 Malaria Pf Rapid Test Kit01

    INTERPRETASI HASIL

    Hasil NEGATIF: Upami ngan ukur band C anu dikembangkeun, tés nunjukkeun yén teu aya antigen pHRP-II anu tiasa dideteksi dina spésimen. Hasilna négatip.

    Hasil POSITIF: Upami duanana pita C sareng Pf dikembangkeun, tés nunjukkeun ayana antigen pHRP-II. Hasilna Pf positip. Sampel kalayan hasil anu positip kedah dikonfirmasi ku metode uji coba (s) sareng hasil panilitian klinis sateuacan aya tékad positip.

    INVALID: Upami henteu aya C band anu dikembangkeun, assay henteu valid henteu paduli warna burgundy dina band Pf sapertos anu dituduhkeun di handap ieu. Balikeun deui assay ku alat anyar.

    OEM / ODM

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    +86 15910623759