Salami Séptémber sareng Oktober, departemen VP of Technology mingpin tim R&D pikeun ngalaksanakeun kit uji antigen virus Corona.

Salami Séptémber sareng Oktober, departemen VP of Technology mingpin tim R&D pikeun ngalaksanakeun kit uji antigen virus Corona.

Salami Séptémber sareng Oktober, departemen VP of Technology mingpin tim R&D pikeun ngalaksanakeun kit uji antigen virus Corona. éta suksés dikembangkeun sareng nempatkeun kana jalur produksi. Dina 26 Oktober, Panitia Kerja Sama Kerja Internasional Sutra Jalan (SRIC) ngayakeun konperénsi pidéo sekundér sareng pamimpin Madrid (Spanyol), fokus kana kerjasama internasional salajengna. Bapak Ramon, Pupuhu Gabungan Perusahaan Spanyol; Mr Victor, Kepala Kantor Promosi Investasi Madrid di Cina; Bapa.

Daniel, MIA Economic Advisor of Madrid Municipal Foreign Trade Office; Mr.Meng Lingwen, CEO Gaobeidian PRISES Biotechnology Co., Ltd., sareng wakil-wakil sanés anu ngiringan kana konperénsi pidéo éta. Dina Konperénsi, Mr. Ramon ngenalkeun Confederasi Perusahaan Spanyol anu mangrupikeun organisasi berwibawa anu ngagambarkeun anggotana sareng bertindak salaku jembatan antara perusahaan Amérika Latin sareng Éropa; aya langkung ti 240 ranté anggota anu ngalaksanakeun tujuanana pikeun sacara komprehensif ngajaga kapentingan perusahaan Spanyol sareng ngawangun unit pikeun ngahubung sareng industri jasa tingkat luhur sareng luar negeri, nyayogikeun jasa propésional na. SRIC rutin ngatur rapat komunikasi industri pikeun ngamajukeun patukeuran di antara pengusaha sareng ngabahas pangwangunan sasarengan. SRIC fokus kana manufaktur canggih Éropa sareng perusahaan alat médis, sareng tiasa nyayogikeun perusahaan kalayan layanan pendaratan sareng docking anu tepat, ngembangna kontén proyékna, masihan pinuh pikeun kaunggulan sumberdaya platform, ngahasilkeun langkung prestasi, sareng ngahontal hasil win-win pikeun sadaya pihak.

Dina 2021, 13 nepi ka 16 Mei, perusahaan ngiringan Pameran Peralatan Médis Internasional ka-84 Cina (CMEF) di Shanghai (Pusat Konvénsi sareng Paméran Nasional), Nomer Booth: 62Q42 ngantosan anjeun!


Pos waktos: Mei-24-2021
+86 15910623759