ngajaga niat aslina sareng milari pangembangan anu langkung

ngajaga niat aslina sareng milari pangembangan anu langkung

Tuan Meng Lingwen sok ditaros yén "Kumaha perusahaan anu didirikeun ku anjeun sareng lebet ka pasar internasional sabab anjeun amatir bidang biotéhnologi". Anjeunna nyarios pondok yén "Naha kahadéan, Entong naroskeun ka hareup". Anjeunna ngajelaskeun ka kami, dumasar kana hadir urang sareng ngalakukeun sacara ati-ati unggal hal-hal alit di payun upami urang, urang tiasa maju terus-terusan step by step, sareng gaduh kayakinan sareng kakuatan pikeun fokus dina mangsa nu bakal datang. Kadua, pamimpin perusahaan kedah ngagaduhan pola anu saé sareng raos tanggung jawab. Pangembangan perusahaan anu kuat gumantung kana kabijakan anu saé di nagara, sareng kapercayaan sareng dukungan ti balaréa. Nalika perusahaan berkembang saé, éta bakalan eupan deui masarakat. Nalika masarakat aya masalah, éta ogé bakal ngabantuan anu pangsaéna

news01
news07

Pangwangunan saé perusahaan parantos diaku ku sadaya tingkat pamaréntah lokal. Dina 2015, éta diaku salaku "Hebei Élmu sareng téknologi UKM" ku Dinas élmu sareng téknologi Propinsi Hebei; Dina 2016, éta diaku ku Hebei Credit Promosi Association sareng Hebei Credit Research Institute salaku "patuh kontrak sareng perusahaan penilai kiridit di Propinsi Hebei"; Dina Pébruari 2016, éta parantos lulus sértipikasi sistem ISO13485 sareng kéngingkeun sertifikasi CE; Ti taun 2018 dugi ka 2019, perusahaan teras-terasan kéngingkeun inovasi sareng wirausaha Kapingpinan Award dikaluarkeun ku pamaréntah kotamadya Gaobeidian; Dina 2019, éta kéngingkeun sertifikasi perusahaan téknologi luhur anu dikaluarkeun ku Hebei Provinsi Jurusan sains sareng téknologi; Dina taun 2020, éta parantos disarankeun salaku "Hebei '3.15' unit démo integritas jasa kualitas"

news06
news05
news02
news04
news06

Dina kapamingpinan Mr. Meng Lingwen, PRISES Biotéhnologi terus ngalegaan pangaruhna ka masarakat, nampi tanggung jawab sosialna sareng nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Samentawis éta, urang bakal teras-terasan tetep cocog sareng jaman sareng diajar téknologi canggih, ngalaksanakeun panilitian anu jero ngeunaan paménta pasar médis, mastikeun ngadalikeun kualitas produk, ngokolakeun énergi anyar anu inovatif, ningkatkeun kakuatan mérek urang sorangan, nyorot pesona mérek kami, ku ngembangna pasar internasional, antepkeun pabrik "cerdas" Cina badé kaluar ka dunya!


Pos waktos: Mei-26-2021
+86 15910623759