Produk

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Neutralizing Antibody Test

    COVID-19 (SARS-CoV-2) Nétralisasi Tés Antibodi

    Anti-SARS-COV-2 Nétralisasi Tés Antibodi (Immunochromatography) kanggo deteksi kualitatif in vitro tina antibodi nétralisasi ngalawan SARS-CoV-2 dina sérum manusa atanapi spésimén plasma.Antibodi nétralisasi ngalawan SARS-CoV-2 tiasa ngahalangan interaksi antara domain beungkeut reséptor tina spike glycoprotein (RBD) sareng reséptor permukaan sél énzim-2 (ACE2). Assay tiasa dianggo pikeun ngadeteksi antibodi naon waé dina sérum sareng plasma anu nétralisirkeun interaksi RBD-ACE2. Tés henteu leupas tina spésiés sareng isotype.

  • Disposable Sampling Tube

    Pakét Sampling Pakai

    Produk ieu dipaké pikeun ngumpulkeun sampel deteksi virus tina sékrési tikoro atanapi irung, sareng sampel swab bakal disimpen dina medium budaya, anu tiasa dianggo pikeun deteksi virus, budaya sareng isolasi.

  • Malaria Pf Rapid Test Kit

    Pakét Tés Gancang Malaria Pf

    Tes Malaria Pf Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran kromatografi pikeun deték kualitatif protéin khusus Plasmodium falciparum (Pf), Histidine-Rich Protein II (pHRP-II), dina spésimen getih manusa. Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng plasmodium. Sagala spésimén réaktif sareng Tés Rapid Malaria Pf Ag kedah dikonfirmasi ku metode tés alternatip sareng pamanggihan klinis.

  • Malaria Pf Pv Rapid Test Kit

    Pakét Tés Rapid Malaria Pf Pv

    Tés Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran chromatographic pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi Plasmodium falciparum (Pf) sareng vivax (Pv) antigen dina spésimen getih manusa. Alat ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng plasmodium. Sagala spésimén réaktif sareng Malaria Pf / Pv Ag Rapid Test kedah dikonfirmasi kalayan metode uji coba (s) sareng pamanggihan klinis.

  • HIV Rapid Test Kit

    Pakét Tés Gancang HIV

    The HIV-1/2 Ab Plus Combo Rapid Test mangrupikeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi anti-HIV-1 sareng anti-HIV-2 antibodi (IgG, IgM, IgA) dina sérum manusa, plasma, atanapi sadayana getih. Éta dimaksad pikeun dianggo salaku tés skrining sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi sareng HIV.

1234 Teras> >> Halaman 1/4
+86 15910623759