Tube Sampling Virus (VTM)

  • Disposable Sampling Tube

    Pakét Sampling Pakai

    Produk ieu dipaké pikeun ngumpulkeun sampel deteksi virus tina sékrési tikoro atanapi irung, sareng sampel swab bakal disimpen dina medium budaya, anu tiasa dianggo pikeun deteksi virus, budaya sareng isolasi.

+86 15910623759